Ki vagyok ÉN?

Rólam
Pár Szóban

Zsófi vagyok, élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök MSc végzettséggel rendelkezem. Több mint 5 éve az élelmiszeripar területén dolgozom.
Az évek során számos olyan esettel találkoztam, ahol fiatal kezdő vállalkozók vagy akár már meglévő élelmiszeripari egységek számára nehézséget okozott az élelmiszerbiztonsági előírásoknak való megfelelés:

Ezen tapasztalatokból kifolyólag döntöttem úgy, hogy megalapítom ezt a vállalkozást, segítséget nyújtva ezeknek az embereknek, cégeknek, az élelmiszerbiztonságra specializálódva.

Szakmai útmutatásommal az évek alatt számos területen sikerült megvalósítani a kezdő vállalkozók álmát, legyen az egy étterem, egy cukrászda, egy csomagolásmentes bolt vagy egy húsüzem.

Forduljon hozzám bizalommal, ha tanácstalanul áll új élelmiszeripari vállalkozása megalapítása előtt, vagy működése során akadályokba ütközik, esetleg olyan piacra vágyik, amely megköveteli egy megfelelő szintű minőségbiztosítási rendszer kidolgozását (pl. HU-számos üzem).

Ígérem, hogy szakértelmemmel, hozzáállásommal egy működőképes, adott egységre specializált, jogszabályoknak megfelelő rendszert és útmutatást kap tőlem.